homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 112.135 Euro gedoneerd!
Teams: 31

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeWalk deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Mood-, Food- en BootCamp

8 juni 2020

Op zaterdag 27 juni om 10.00 uur organiseren we een online event voor alle HomeRiders, HomeRunners en HomeWalkers. Er is een gezamenlijk programma dat bestaat uit drie onderdelen.

HomeWalk uitgesteld naar 2021

25 maart 2020

Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft met pijn in haar hart na een zorgvuldige afweging besloten HomeRide, HomeRun en HomeWalk van 27 en 28 juni aanstaande uit te stellen naar 26 en 27 juni 2021 (datum onder voorbehoud).

PreWalk uitgesteld

16 maart 2020

De PreWalk, PreRide en PreRun van zaterdag 4 april aanstaande worden uitgesteld vanwege de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus. Het Ronald McDonald Kinderfonds volgt hiermee de maatregel van het kabinet om bijeenkomsten met meer dan 100 personen af te gelasten.

Nieuw dit jaar: de [t]Huis Chocolade. Een mooie rieten mand gevuld met 1 kilo Belgische bonbons van hoogwaardige kwaliteit.

[t]huis Chocolade

28 februari 2020

Nieuw dit jaar: de [t]Huis Chocolade. Een mooie rieten mand gevuld met 1 kilo Belgische bonbons van hoogwaardige kwaliteit. Met de aankoop van deze heerlijke [t]Huis Chocolade kunnen familie, vrienden, kennissen, collega’s en relaties jou en je team steunen. 

Hoe werkt het?

Sportmedisch onderzoek

3 december 2019

Jullie zijn allemaal druk bezig met trainen om volgend jaar goed voorbereid aan de start te staan. Heb je daarbij wel eens gedacht aan een sportmedisch onderzoek?

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: